Naša zgodba

Nahajamo se na Starem trgu 18 v Ljubljani. Opazite našo izložbo s ceste, parkirajte avtomobil v bližini ali naslonite kolo ob naš zid. Dobrodošli ste z mokrimi škorenjci in dežniki, s sončnimi očali na glavi ali vašim štirinožnim prijateljem. Pridite po modne stvari, darilo za vaše najbližje ali le loviti iskrice. Vabljeni v naš svet.

Verjamemo v iskanje zgodb. Babushka je prepletena z zgodbami. Neprestano iščemo izdelke, ki začarajo in navdušeno odkrivamo oblikovalce doma in po svetu, ki v svoje izdelke dajejo sebe. Vsak izdelek skriva dušo in popelje na potovanje njegovega nastajanja. Lovimo vaše navdušene poglede ter ste naša inspiracija: zgodbe iščemo za vas. Pridite pogledat ilustracije, kreativne kartice, blokce in porisane krožnike za dom.

Verjamemo v talent in kreativnost. Naša trgovinica je edinstveno doživetje: skozi obisk boste začutili naše spoštovanje do ročnih veščin in ljubezen do umetnosti, v prepričljivih artističnih idejah pa boste našli delček sebe in začutili vsebino videnega. Zaljubili se boste v naše ogrlice, broške in copate.

Verjamemo v moč pogleda in dotika. V naši butični trgovinici se srečujejo različni materiali in barvna paleta mavrice: vse izpod rok umetnikov, ki delujejo z ljubeznijo. In ta ljubezen se prenaša na vas: vsak naš izdelek ima namen, da vas osreči. Modna, posebna oblačila so naša strast in obenem pri nas lahko najdete kuharski predpasnik za pripravo slastnih obrokov. In če visoke pete rade le gledate na drugih, pridite po nove balerinke.

Verjamemo v presenečenja. Zato vam lično zapakiramo vsa vaša darila, ki jih kupite najbližjim. Naj gre za modni kos ali dodatek za dom, vsak dobi pentljo in dobro misel ob odhodu. Če verjamete v moč sanj, lahko podarite lovilec sanj. Ali pa uhane in lutko sreče. Z nami spoznajte neskončno vrednost daril.

Verjamemo v nasmeh. Želimo, da poleg naših izdelkov dnevno nosite tudi nasmeh, ki je vaš najlepši dodatek. Vsako jutro globoko vdihnite in raziskujte svet. In naj se vaš svet srečuje z nami: s spremljanjem bloga, z dobro mislijo in zavedanjem, da je lepota vse okrog nas.