Marčevskih šest

Druga številka v datumu se je po hitrem postopku spremenila v številko 3 (a ni bilo novo leto šele včeraj?), ampak kdo bi se pritoževal, kajti mesec marec je napolnjen z dogodki, ki jih Babushka obožuje. Šestega marca bo na primer izžrebala srečneža Instagram nagradne igre, ki trenutno poteka. Še ne sodeluješ? Hitro poklikaj na našo instagram stran @babushkaboutique, poišči fotko in se pridruži zabavi. Bolje pozno, kot nikoli. ;)

Dvanajstega marca imamo v naši kokoški prav poseben dan, Gregorjevo namreč. Ptički se bodo oženili in nam prinesli ljubezen, nekaterim bolj umirjeno, nekaterim tisto frfotavo. Kmalu pa se pridruži tudi prvi pomladni dan, ki ga Babushka obožuje in s hrepenečimi očmi čaka kot Božička! V srčiki naše prestolnice se tako v marcu pojavlja vedno več mizic, za katerimi se imaš možnost pocrkljati z zares dobro kavo in se ob enem nastavljati ravno prav toplim sončnim žarkom. Kaj je lahko boljšega.

Pripravili smo ti marčevski kolaž izdelkov, ki nas trenutno navdihujejo, osrečujejo in so vzrok našega hihitanja. Pokukaj!

Od priročnih kozarčkov, ki te spremljajo čez dan, do prisrčne urice, ki te opomni kdaj so špageti skuhani ali pa, da je čas za pavzo od učenja! Kuhalnica primerna za Gregorjevo, žlički, ki že prideta v paketu z dozo odlične čokolade in vrečica, v katero lahko hudomušno pospraviš bombastično darilo. ;)

Marčevske najljubše lahko prideš iskat v našo trgovinico, zvonček bo zacingljal na Starem trgu 18 v Ljubljani. Babushka te že komaj čaka!

[klara vita]