Čas rojen za kreativnost

Ujela nas je sredina novembra in v izložbe se počasi a vztrajno seli vse splošna božična manija. Prižig lučk, dobra hrana, študentsko zapolnjene počitnice in ob enem tudi vriski v noč, ko se leto prevesi v novo, so le mežik stran. Z zaspančki v očeh bomo zakorakali v čas, ko se nas bo kar nekaj junakov še mesece motilo, z nasmeškom prečrtavalo pet kot zadnjo številko v datumu in se trudili, da bi nam iz nje uspelo narediti kar se da spodobno šestico. Vso to zmedo še predobro razumemo, zato Babushka na svojih poličkah kot vsako leto tudi letos skriva posebne zveščiče, ki ti bodo v pomoč pri organiziranju in lovljenju časa.

Sicer ni nobena skrivnost, da smo odločno vkorakali v moderno dobo in organizacija se vedno bolj seli v naročje pametnih telefonov, ki se namesto nas spomnijo na tiste pomembne trenutke, kamor bi se bilo dobro prikazati. Pa vendarle se nas nekaj nikakor ne more popolnoma zapakirati v novodobnost, zato doma nikoli ne zapustimo brez skupka papirjev – planerja. Saj ne da nam je hudo, prav nasprotno, kajti na voljo je ogromno različnih planerjev, tako da lahko v množici zares najdeš tistega, ki odgovarja tvojemu načinu hitenja ali sproščanja, in katerega lahko zapolniš točno tako, kot si zaželiš.

V Babushki, ki te navdušeno čaka na Starem trgu, lahko kar nekaj časa prebiješ ob polički, kjer zate hranimo Busy plannerje. Pomembno nam je vse od uporabnosti do kakovosti, zato imaš na voljo različno pisane platnice, če se naokrog podiš z manjšo torbico v katero velikega planerja preprosto ne stlačiš, je tu zate Slim diary. Razporeditev vseh planerjev ti omogoča, da dnevno zapisuješ vse svoje obveznosti in zmenke za kavo, ob straneh pa te čaka tudi nekaj dodatnega prostora, ki ga lahko uporabiš za posebna opozorilca, misli, skratka karkoli, kar se ti v tistem trenutku zaiskri v očeh. Ne pozabi pa pokukati tudi k čisto zadnji platnici, saj se tam skriva žepek, v katerega lahko po potrebi shranjuješ pomembne listine ali račune.

Poleg mobilnosti smo poskrbeli tudi za tiste, ki radi zapisujete na večje in veliko bolj kričeče. Svoje dneve si lahko pomagate organizirati s tedenskimi ali celoletnimi koledarji. Kot vedno so na pogled čudoviti, zato jih lahko v svojem kotičku razstavite kamorkoli, stoječega zraven računalnika ali pa obešenega sredi dnevne sobe, kjer ga ne morete spregledati. Seveda pa dobite včasih še težjo nalogo, da je treba v kompromis vplesti tudi obveznosti vaših najbližjih. V tem primeru le pokukajte v ponudbo družinskih koledarjev in koledarjev za pare, kajti zasnovani so tako, da vam hkrati omogočajo vodenje časovne evidence za kar pet ljudi hkrati, vsak mesec pa ponuja še priročen žepek, kamor lahko sproti spravljate tiste posebne listine, ki jih radi odnesejo škratje. Če dobro pobrskate boste na policah našli celo dnevnik za vodenje financ, ki vam bo pomagal, da bo ostalo tudi nekaj kovancev za poletje ali kakšno potovanje.

Te kot temeljitega raziskovalca planerjev zanima kako izgleda celotna notranjost? Poklikaj na našo spletno stran www.babushkaboutique.com kjer so ti na voljo še dodatne fotografije ali pa se pred novemberskim mrazom skrij v enega izmed naših butikov in si jih oglej v vsej svoji veličastnosti. In ne pozabi, pametni pišejo. :)

[klaravita]